Karel Santral Servisi blog

Karel Santral Servisi

Karel Santral Servisi

Karel Santral Servisi Misyonumuz

Metro Telekom olarak İstanbul’un tüm ilçelerinde Karel santral servisi hizmeti yürütmekteyiz.Temel olarak ilke edindiğimiz en önemli husus; müşterilerimizin haberleşme ve iletişim cihazlarında yaşamış oldukları sorunlara en kısa sürede müdahale etmektir. 15 yıllık bilgi birikimi ve iş sahasında edindiğimiz tecrübelerimizle kalıcı ve tekrar etmeyen çözümler sağlamaya gayret gösteriyoruz. Arıza veya yeni santral kurulumu için çağrı merkezimizi aramanız yeterlidir. Yapılacak işleme göre uygun donanımlı Karel Servis ekibimiz en kısa sürede firmanızda olacaktır

Santral servisi hizmetimizin yanı sıra santral kurulumu ve satışı konusunda da siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Firmanızda kullanmış olduğunuz Karel veya başka model bir santral cihazınızın yeni ofise montajı yada yeni kurulan şirketinize sıfırdan telefon santrali kurulumu gibi işlemleri uzman kadromuzla gerçekleştiriyoruz. Santralin kurulumu aşamasında gerekli olan Altyapı ve yapısal kablolama tarafımızca yapılıp santral sistemi eksiksiz şekilde çalışır durumda teslim edilmektedir



https://www.karelservis.com.tr/



ŞİŞLİ KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

İletişimin kesintisiz devam etmesi firmalar için çok önemlidir. Bunun için de iletişimi sağlayan hatlar ve iletişim için kullanılan cihazlara dikkat edilmelidir. İletişim sistemleriniz bazen çeşitli arızalardan dolayı kullanılamaz. Bu gibi durumlar, müşteri ve iş kaybına neden olmaktadır. Şişli Karel servisi teknik personellerimiz tarafından iletişim sistemlerinde meydana gelen arızalara yerinde bakım ve onarım işlemleri yapılmaktadır. Bu işlemler ile arızalar giderilerek hem müşteri hem de iş kaybı önlenir. Teknik personellerimiz, gerekli eğitimleri görmüş ve alanında uzman olan kişilerdir. Tecrübe ve bilgi sahibi olan personellerimiz ile yerinde arıza tespiti yapabilmekteyiz. İnternet hattı ve telefon hatlarındaki altyapısal sorunlar teknik personellerimiz tarafından tespit edilerek gerekli işlemler yapılır. Şişli santral servisi olarak bütün arıza tespiti ve onarımı işlemlerinde gelişmiş ekipmanlar ile çalışmaktayız.

Kaynak: https://www.karelservis.com.tr/sisli-karel-servisi/



SEFAKÖY KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

İletişim sistemlerinin sürekli olarak sorunsuz bir şekilde çalışması firmalar için çok önemlidir. Bu sebeple iletişim sistemlerinde herhangi bir sorun çıkmaması için dikkatli olunmaktadır. Buna rağmen zaman zaman internet hatlarında, telefon hatlarında, santrallerde ve diğer iletişim cihazlarında arızalar meydana gelmektedir. Bu arızalara zamanında müdahale etmemeniz oldukça olumsuz sonuçlar ortaya çıkarabilmektedir. Bu sonuçlar, müşteri ve iş kaybına neden olmaktadır. Bu arızalara hızlı bir şekilde müdahale etmek için Sefaköy Karel santral servisi ile irtibat sağlayabilir ve profesyonel teknik ekiplerden hizmet alabilirsiniz. Profesyonel ekiplerimiz arızaların kaynağını tespit ettikten sonra kısa süre içerisinde sorunu giderir. Böylece iletişim sistemleri tekrar kesintisiz bir şekilde kullanılabilir. İnternet hatlarında, telefon hatlarında ya da santraller ve benzeri cihazlarda meydana gelen bütün sorunlarda Sefaköy santral servisi profesyonel ekiplerimiz ile arızanın yapısal mı yoksa operatör kaynaklı mı olduğunu belirlemekteyiz. Arızaların kaynağını yerinde belirleyerek hızlı bir hizmet vermekteyiz.

https://www.karelservis.com.tr/sefakoy-karel-servisi/

MERTER KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Merter Karel servisi aracılığı ile internet hattı, telefon hattı, santral gibi sistem ve cihazların arızaları onarılabilmektedir. Firmalar için iletişim sürekliliği çok önemlidir. Bunun için de birtakım faktörlere dikkat edilmesi gerekir. İnternet ve telefon hattı, santral gibi sistemler ile iletişim sağlanır. Bu sistemlerin bakımları, kontrolleri, tamiri gibi işlemler aksatılmamalıdır. Aynı zamanda bu sistemlerin kurulumu da yapılabilmektedir. Santrallerde herhangi bir arıza olması durumunda yerinde bakım ve onarım işlemleri yapmaktayız. Merter santral servisi olarak oldukça kısa süre içerisinde arıza tespiti yapmaktayız. Bünyemizde bulunan deneyimli ve profesyonel ekip arkadaşları ile hızlı bir şekilde işlem yapmaktayız. Aynı zamanda donanımlı ekipmanlar sayesinde gelişmiş onarım yöntemleri uygulamaktayız.

https://www.karelservis.com.tr/merter-karel-servisi/

MECİDİYEKÖY KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Mecidiyeköy karel servisi santraller, internet ve telefon hatları ve benzeri sistemler ile firmaların iletişim ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu sistemler bazı faktörlere bağlı olarak arızalar ortaya çıkarabilmektedir. İletişim sistemlerinde ortaya çıkan arızalar oldukça fazla sebepten kaynaklanabilir. Bu arızalar için Mecidiyeköy Karel santral servisi ile irtibat kurabilirsiniz. İletişim sistemlerinde meydana gelen arızalar sonucunda hem müşteri hem de iş kayıpları yaşanabilmektedir. Bu kayıpların yaşanmaması için profesyonel destek almanız yararlı olmaktadır. Servisimiz tarafından internet hattı, telefon hattı, santral ve benzeri sistemlerde meydana gelen arızaların giderilmesi için işlemler yapılır. Mecidiyeköy santral servisi olarak yerinde arıza tespiti onarımı ile en kısa sürede sorunları çözmekteyiz. Bunun için tecrübeli ve profesyonel ekipler ile çalışırız.

https://www.karelservis.com.tr/mecidiyekoy-karel-servisi/

İKİTELLİ KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

İkitelli Karel Servisi, İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet verecek geniş bir hizmet ağına sahiptir. Talep edildiği takdirde, o bölgedeki yetkili servis en hızlı şekilde sorunu çözüme ulaştırır. İkitelli Karel Santral Servisi olarak, çağrı merkezine bırakacağınız arıza ihbarınıza, çok kısa sürelerde dönüş yapılarak size randevu zamanı belirtilir.

İKİTELLİ KAREL SANTRAL SERVİSİ HANGİ DURUMLARDA GEREKLİDİR?

İkitelli Karel Santral Tamir Servisi, İkitelli İlçesi’nin türlü mahalle ve semtlerinde hizmet vermektedir. Santral arızalarının sebebi çok farklı sebeplere dayanır. Santralin kendi yapısından kaynaklandığı gibi, dış kaynaklı arızalar şeklinde de olabilmektedir. Ana kart parçalarında olan, voltaj kaynaklı veya teknik servis bakımlarının aksatılması gibi sebeplere dayanmaktadır. Ofis ve iş yerindeki çalışma ortamında, telefon hatlarında hiçbir sorun görülmemekle birlikte, dışarıya hat alınmak istendiği zaman sorun yaşanmaktadır. Bu tür santral servisi arızaları da dış hat kaynaklı arızalar diye nitelendirilir.

https://www.karelservis.com.tr/ikitelli-karel-servisi/

GÜNGÖREN KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Güngören karel servisi İstanbul, Güngören semtindeki merkez binamızda hizmet veren ve pek çok farklı ilçelerde teknik servis birimimiz ile telefon, santral, internet ağlarında ve tüm iletişim ağlarında yaşadığınız aksaklıklarda, yeterli olan donanımını problemin üstesinden gelecek şekilde kullanarak servis hizmeti vermekteyiz. Bizimle irtibata geçebileceğiniz her durumda sorunun neden kaynaklandığını en kısa sürede kavrayarak soruna müdahale etmekteyiz. Güngören Karel santral servisi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarında aynı zamanda tüm işletmelerde kullanılan iletişim araçlarından olan telefon, internet ve santral hatlarında oluşan arızaların giderilmesi odaklı hizmet vermekteyiz. Bu kapsamda, santral servisi, santral kurulumu, santral montajı, teknik alt yapı problemleri ile ilgili bir problem yaşıyorsanız servisimizden destek alabilirsiniz.

https://www.karelservis.com.tr/gungoren-karel-servisi/

FLORYA KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Florya karel servisi iletişim araçlarının bakım ve onarımı için sektörde en çok ihtiyaç duyulan firmalardandır. Florya Karel santral servisi, hem telefon hatları hem internet hatları hem de firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olan tüm iletişim ekipmanların da yaşanan arızalarda irtibata geçebileceğiniz konumdadır. Firmamız genel olarak bu ekipmanlarla ilgili yaşadığınız sorunların sistemden kaynaklı mı yoksa alt yapı sorunlarından mı kaynaklandığını kavrayarak tercih edilebilecek konumdadır. Yıllardır bu alanda hizmet veren uzman ekibimiz ile birlikte yaşanan problemleri bilmekte ve çağrı merkezimize bıraktığınız her arıza bilgisini görerek, yapabileceklerimiz konusunda bilgilendirilmektesiniz. Firmamız; santral servisi, santral arızaları, santral kurulumu ve montajı ile ilgili tüm sorunlarınızın çözümü için giderek uzmanlaşan ve büyüyen bir ekiple çalışmalarına devam etmektedir.
https://www.karelservis.com.tr/florya-karel-servisi/



FATİH KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Fatih Karel Servisi, İstanbul’un Fatih İlçesi’nde firmalara en iyi kurulum, montaj ve teknik servis hizmeti vermektedir. Santral servisi ağı çok geniş olan Fatih Karel Santral Servisi, İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi, Fatih ve civarındaki bölgelere de hizmet vermektedir. Çözüm odaklı yaklaşımımız, güler yüzlü teknik ekibimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile hizmet vermekteyiz. Talep edildiği takdirde, santral ile ilgili her türlü kurulum, donanım,onarım ve geliştirme çalışmaları yapmaktayız.Şikayetleriniz çağrı merkezimiz tarafından anında not edilip, çok kısa süreler içerisinde sizlere dönüş sağlanır. Ekibimiz alanında yetkin ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Sabırlı ve güler yüzlü teknik kadromuz, her sorunun çözümü için sizlere anında hizmet vermektedir. Çağrı merkezimize bırakacağınız şikayet ve talepleriniz, en geç iki saat içerisinde çözüme kavuşturulur.

https://www.karelservis.com.tr/fatih-karel-servisi/

ESENLER KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Esenler karel servisi, günümüzde telefon kullanımlarının yoğun olmasından kaynaklı olarak ve her geçen gün daha da artış göstermesinden dolayı teknik arızalar meydana geldiğinde santral servisi akla gelmektedir. Esenler karel santral servisi firması olarak santrallerinizde meydana gelen arızalarda arıza problemini ortadan kaldırmak ve santralinizin onarımını sağlamak amacıyla 7 24 firmamız üzerinden destek alabilirsiniz. Ofis işlerinizi anında halledebilmek bir yerden bir yere bilgi akışını sağlamak için sabit hatlara ihtiyacınız vardır. Hemen hemen her büyük firma ya da ofis içlerinde iletişimi güçlendirmek amacıyla herkesin kendine ait hattı bulunur. Böylelikle daha kolay bilgi akışı sağlanır. Meydana gelen en ufak arıza işlerinizin aksamasına sebep olurken zamanınızın da kısıtlanmasına neden olur. Arıza gibi durumlarda Esenler mevkiine yakın olan bir beldede iseniz direkt olarak bizimle iletişime geçerek yaşadığınız problemlerden kurtulabilirsiniz. Zamandan tasarruf ederek işlerinizin aksamadan devam etmesini sağlayabilirsiniz.

https://www.karelservis.com.tr/esenler-karel-servisi/



BEYLİKDÜZÜ KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Beylikdüzü karel servisi Avcılar, Hadımköy, Beylikdüzü gibi alanlarda hizmet vermektedir. Beylikdüzü sanayi bölgesine yakın olan mevkiler direkt olarak hizmet alabilmektedir. Gerek ofislerde, gerek ev telefonlarında iletişimi kuvvetlendiren ve iletişimin daha hızlı bir şekilde sağlanmasına aracı olan en önemli şey santraldir. Özellikle firma içi iletişimde en ufak bağlantı sorunu iletişiminizin kopmasına neden olurken aynı zamanda da işlerinizin aksamasına neden olacaktır. Bu nedenle santralinizde meydana gelen problemlere karşı en hızlı desteği almak ve iletişim problemine sebep olan noktaları bulmak için firmamızdan direkt olarak hizmet alabilirsiniz. Profesyonel olarak çalışan, işini iyi bilen insanların bir arada olduğu firmamızda sizlerin problemlerinize en iyi desteği vererek iletişiminizin eskiden daha güçlü ve problemsiz olmasına olanak sağlamaktadır. Dilediğiniz zaman 7 24 ulaşıp bilgi alabileceğiniz Beylikdüzü Karel santral tamir servisi ile karşılaşılan problemleri bertaraf edebilirsiniz.

https://www.karelservis.com.tr/beylikduzu-karel-servisi/



BEŞİKTAŞ KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Beşiktaş karel servisi iletişim sürekliliğinin sağlanabilmesi için iş yerlerinde santral sistemlerinin stabil çalışması son derece önemlidir. Bu sistemlerin düzenli bir hat şeklinde hazırlanması işletme birimleri tarafından daha hızlı bir şekilde iletişim kurmaya yardımcı olacaktır. Beşiktaş Karel santral servisi de bu açıdan sizlere en iyi sistemlerin kurulmasında destek veriyor. Alanında uzman olan çalışanları sayesinde işletmelerde bulunan telefon ve internet hatları daha güvenli bir şekilde çalıştığı gibi bakım ve onarım zamanlarında da sizleri işlerinizi yapmaktan alıkoymuyor. Son derece yüksek standartlara sahip olan karel santralleri iletişimi güçlü sağlamak adına büyük bir önem taşıyor. Santral servis hizmetleri dahilinde birçok alanda firmaya başvurabiliyorsunuz. Hat kurulumu, internet hat arızaları, telefon hattı arızaları, santral tamir ve bakımı gibi konularda sizlere yardımcı olacak birçok profesyonel destek elemanı bulunmaktadır.


https://www.karelservis.com.tr/besiktas-karel-servisi/

BAŞAKŞEHİR KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Başakşehir karel servisi santral sistemi, tüm telefon şebekelerinde bulunan aboneler ve diğer kullanıcılar arasında mevcut olan iletişimi en iyi şekilde sağlayan ve tüm aramaları otomatik şekilde yönlendiren bir telekomünikasyon şirketidir. Bu santral sistemlerinin ana işlevi genel olarak giden ve gelen aramaları yönlendirmek olduğu gibi farklı ek işlevlere de sahiptir. Eski santral sistemlerine göre günümüzdeki santraller daha pratik bir kullanıma sahiptir. Ancak her ne kadar pratik ve sağlıklı bir kullanım düzeni de sunsa santral sistemlerinin belirli periyotlarda bakımdan geçirilmesi gerekmektedir. Başakşehir Karel santral servisi hizmetleri doğrultusunda her türlü bakım, onarım ve hat kurulumu gibi işlemler için hizmet alabilme imkanınız bulunmaktadır.


https://www.karelservis.com.tr/basaksehir-karel-servisi/



BAKIRKÖY KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Bakırköy karel servisi olarak belirtmeliyiz ki firmaların iletişim ağının oluşturulması için santraller, internet hattı, telefon hattı gibi analog dijital sistemler kullanılır. Bu sistemlerin zaman zaman arıza çıkardığı olmaktadır. Sistemlerde meydana gelen arızalar müşteri ve iş kaybına neden olduğu için hemen müdahale ettirmeniz gerekir. Hızlı bir müdahale işlemi ile hiçbir şey aksamadan firma işlemeye devam edebilir. Bakırköy Karel santral servisi olarak santrallerde, internet hatlarında telefon hatlarında meydana gelen sorunları çözmekteyiz. Herhangi bir arıza olduğunda firmamızı aramanız durumunda çağrı merkezimizden teknik ekip talebinde bulunabilirsiniz. Teknik ekiplerimizin öncelikli amacı, arızayı yerinde tespit ederek onarmak ve firmanın iletişime devam etmesini sağlamaktır. Onarım işlemlerini hem santraller hem internet hatları hem de telefon hatları için yapmaktayız.

https://www.karelservis.com.tr/bakirkoy-karel-servisi/

BAHÇEŞEHİR KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Bahçeşehir karel servisi santral arızası ile ilgili olarak bir sorun yaşanması halinde bölge olarak en yakın ekibimiz yaşanan sorunla ilgili olarak tespit çalışmasında bulunmak için kısa sürede bölgeyi ziyaret ediyor. Gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Bahçeşehir Karel santral servisi kısa sürede yaşanan sorunu çözmektedir. Böylece servis olarak müşterilerimizin hem iş kaybını önlemeyi hem de kendi müşterilerini kaybetmemelerine yardımcı oluyoruz. Siz de herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda santral servisimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz. Teknik servis talebinde bulunmanız durumunda ise servis ekiplerimizin tahmini olarak size ne zaman ulaşacağı ile ilgili olarak gerekli bilgilendirme tarafınıza yapılır. Program arızası gibi durumlarda ise hizmet ekibimiz bölgeye gelmeden de bağlı olduğunuz departman santraline uzaktan erişim sağlayarak yaşadığınız problemi çözmekteyiz. Böylece iletişim sorununuzun ücretsiz olarak uzaktan da giderebiliyoruz. Program kökenli yaşanan sorunlar dışında ise Bahçeşehir Karel santral servisi olarak yerinde müdahale ile sorunları gideriyoruz.

https://www.karelservis.com.tr/bahcesehir-karel-servisi/



AVCILAR KAREL SERVİSİ – 0850 441 4 234

Avcılar Karel servisi ve ekibimiz Avcılar’da telefon ve internet hattı arızası bakımı kurulumu konusunda faaliyet gösteren kurumsal bir firmadır. Modern çağın ve gelişen teknolojinin etkisi ile firmaların en elzem iletişim araçlarından birisi olan telefon santralleri ve internet hatları zaman zaman dış etkenlerden ya da kullanılan operatörlerden dolayı arıza ya da ufak tefek sorunlar çıkarabiliyor. Avcılar karel santral servisi olarak telefon santrallerinizde karşılaştığınız her sorunlarınıza çözüm buluyoruz. Bilgisi yüksek ve deneyimli teknik elemanlar ile santral bakım onarım ve kurulum hizmeti veren teknik servisimiz haftanın her günü 7/24 saat boyunca hizmetinize açıktır.

https://www.karelservis.com.tr/avcilar-karel-servisi/



Ataşehir Karel Servisi – 0850 441 4 234

Ataşehir Karel servisi olarak Karel santral telefon hatlarınızın bakımı tamiri, kurulumu ya da taşınması internet sorunları ve arızaları tamiri ve hat çekimi gibi hizmetlerde haftanın her günü kesintisiz faaliyet göstermekteyiz. Telefon hayatımız olmazsa olmazları halindedir. Cep telefonlarının kullanımı yaygın olsa da iş yerlerinde hale sabit telefon kullanımı yaygındır. Müşterilerin ulaşması ya alım satım işlemlerinde firmalar ile iletişim sabit telefonlar ile sağlanmaktadır. Dolayısı ile kaliteli ve sağlam altyapıya sahip bir telefon santraline sahip olunması gerekmektedir. Ataşehir karel santral servisi bünyemizde engin bilgilere ve deneyimlere sahip teknik personellerimiz telefon santrali için ihtiyaç duyacağınız her türlü hizmetlerde her an yanınızda olmayı kendi büyük bir sorumluluk bilmiştir.

https://www.karelservis.com.tr/atasehir-karel-servisi/

Kadıköy Karel Servisi – 0850 441 4 234

Kadıköy Karel servisi olarak kuruluş yılımızdan bu yana kurumsal bir kimlik üzerinden hizmet sunuyoruz. Türkiye’nin en kaliteli Karel santral ürünlerimizi İstanbul Kadıköy bölgesinden tüm İstanbul ilçelerine satışa sunuyoruz. Ürünlerimizi oldukça uygun fiyat tarifelerinden ve ek ücretsiz olarak satışa sunuyoruz. Kurumsal web sitemizden geniş ürün kataloglarımızı inceleyebilir ve dilediğiniz santral ürünlerimizden online olarak sipariş verebilirsiniz. Karel santral servisimiz sıradan santral servislerinden oldukça farklıdır. Profesyonel kadromuz ve son model servis araçlarımız ile Karel ve diğer markalı tüm santral ürünlerinizde meydana gelen arızaları hızlı ve garanti kapsamında gideriyoruz.

https://www.karelservis.com.tr/kadikoy-karel-servisi/